Logo
0734.611.464         contact@forajeputuri.info.ro
Foraje Puturi
Foraje de medie / mare adamcime
Servicii de foraje si denisipari - suna-ne acum

Piloti forati

Suna acum si profita de promotiile lunii Decembrie

Pilotii forati nu este altceva decat o fundatie conectata intr-o structura pe care este transferata sarcina cladirii. Datorita constructiei lor, fundatiile cu piloti forati sunt utilizate pe scara larga pentru a construi o mare varietate de case si cladiri. Pilotii forati sunt coloane verticale care sunt turnate direct pe santier. Pentru a instala structurile in sol, se foreaza un put, care este apoi umplut cu beton. In prezent, acestia sunt deja utilizati pe scara larga si inlocuiesc in mod activ alte tipuri de fundatii. Structurile sunt utilizate pentru constructia de cladiri industriale si de birouri inalte si voluminoase; cand se construiesc santiere in mlastini sau alte soluri slabite; pentru construirea de case pe teren dificil; cand rocile dure care pot rezista la sarcina cladirii se afla destul de adanc etc. Pilotii de foraj, spre deosebire de alte tipuri, au o constructie mai fiabila si nu sunt expusi la coroziune.

Prin proiectare, structurile pot fi cilindrice, realizate sub forma de cilindru, in interiorul caruia exista o sectiune longitudinala, aceeasi pe toata lungimea structurii sau cu talpa, avand un diametru mare. In general pilotii forati au o rezistenta ridicata la inghet, adica, produsul poate rezista la schimbari puternice de temperatura. Acest lucru este foarte important pentru construirea unei cladiri rezidentiale in climatul nostru cu patru anotimpuri. Atunci cand se alege fundatia cu piloti forati, se acorda atentie clasei de rezistenta la inghet, care trebuie sa fie cel putin f150 sau f200. In functie de dimensiunea sectiunii si de tipul de sol, un singur pilot poate rezista la o sarcina de 9 pana la 60 de tone. De exemplu, asociat cu o retea superficiala de 600x400 mm, se poate construi in siguranta o casa de caramida cu trei etaje. Un alt avantaj, este materialul din care sunt realizati. Practic nu exista posibilitatea de a se prabusi. Prin urmare, durata de viata depaseste 100 de ani. In plus, acest tip de fundatie are, de asemenea, avantaje precum rezistenta la cadere de presiune, rezistenta la foc si rezistenta la umiditate.

Review-uri

(3 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
5.0 (3 review-uri)
5 stele
(3)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota
Vasile Dumitru 22.10.2021
Excelent
Piloti forati in Bucuresti
Piloti forati executati in sectorul 3 Bucuresti, preturi foarte bune pentru realizare pilotilor forati
Edi Georgescu 05.08.2021
Excelent
Piloni de consolidare
Forare piloti intr-o zona mlastinoasa pentru o constructie. Pilotii forati ne-au ajutat enorm la realizarea constructiei. Multumim
Gicu Naum 22.06.2021
Excelent
Piloti forati de consolidare
Am avut nevoie de piloti forati in Magurele Ilfov pentru consolidarea unei constructii. Echipa Foraje Puturi a rapsuns prompt cerintelor mele.

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare


Contacteaza-ne

Foraje Puturi

0734.611.464

0734.611.464

contact@forajeputuri.info.ro

www.forajeputuri.info.ro

Cere oferta de pret