Logo
0734.611.464         contact@forajeputuri.info.ro
Foraje Puturi
Foraje de medie / mare adamcime
Servicii de foraje si denisipari - suna-ne acum

Foraje puturi pentru irigati

Suna acum si profita de promotiile lunii Decembrie

Pentru a rezolva problema irigarii, uneori este suficient sa se foreze un put de apa si sa se instaleze o pompa submersibila. In acest caz, se foreaza un put obisnuit pentru o pompa submersibila. In al doilea caz sunt necesare foraje puturi pentru irigatii. In primul rand, trebuie sa se aleaga locatia putului. Pe de o parte, atunci cand se alege un loc, trebuie sa tii cont de comoditatea locatiei putului de apa pe amplasament. Pe de alta parte, este important sa se tina cont de posibilitatea amplasarii utilajului pe terenul respectiv. Chiar si in acest caz se pot face foraje cu utilaje mai mici.

In ceea ce priveste confortul amplasarii santierului, este necesar sa se tina seama de posibilitatea de a livra apa din put pe intregul amplasament folosind o pompa si un furtun. In acest caz, putul nu trebuie sa cada in mod constant sub picioare. De obicei, puturile pentru irigare, sunt plasate pe linia de mijloc a amplasamentului langa gard. In acest caz, acoperirea maxima a amplasamentului este asigurata cu o pompa instalata in put, fara dispozitive suplimentare pentru cresterea presiunii in conducte. Atunci cand alegi un loc pentru foraje puturi pentru irigatii la o casuta de vara, este important sa se tina seama de adancimea estimata a putului si de tipul de pompa. Luand in considerare acesti factori, este posibil sa se determine suprafata care poate fi udata, fara a utiliza dispozitive suplimentare.

Alegerea echipamentului pentru foraje puturi pentru irigatii este la fel de importanta. Pentru majoritatea casutelor de vara cu dimensiuni de 4, 6 sau chiar 10 acri, supuse unei dezvoltari dense, se folosesc echipamente de dimensiuni mici pentru foraje. Daca se ia aceasta decizie, atunci este posibil sa se foreze un put pentru irigare cu o instalatie portabila. In acelasi timp, deteriorarea solului pe amplasament va fi minima; arbustii si copacii existenti nu trebuie taiati; cladirile de pe site nu trebuie sa fie demontate.

Review-uri

(3 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
5.0 (3 review-uri)
5 stele
(3)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota
Mircea Moca 27.10.2021
Excelent
Foraj irigare gazon
Cu ajutorul putului realizat de udarea si irigarea gazonului am reusit sa micsorez valoarea facturii pentru apa. Cel mai probabil in maxim 2 ani o sa amortizez toata invetitia pentru putul forat.
Petere Geo 29.07.2021
Excelent
Foraje puturi irigatii
Foraj de irigatii cultura de legume, multumesc, am reusit sa salvez intreaga cultura de legume cu ajutorul puturilor forate
Vasile Traian 24.05.2021
Excelent
Foraje irigatii cultura pepeni
Aveam nevoie de un put forat pentru irigarea unei culturi de pepepni. Solutia gasita de echipa de la Foraje Puturi m-a scapat de problema irigarii. Multumesc pentru puturile forate pentru irigatii

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare


Contacteaza-ne

Foraje Puturi

0734.611.464

0734.611.464

contact@forajeputuri.info.ro

www.forajeputuri.info.ro

Cere oferta de pret