Logo
0734.611.464         contact@forajeputuri.info.ro
Foraje Puturi
Foraje de medie / mare adamcime
Servicii de foraje si denisipari - suna-ne acum

Foraje puturi apa mecanizate

Suna acum si profita de promotiile lunii Decembrie

Pentru alimentarea cu apa a unei case de la tara, serviciul de foraje puturi apa mecanizata este cea mai viabila metoda economica de extractie a apei si, in unele cazuri, singura. Lipsa alimentarii cu apa centralizata in zona in care este nevoie de apa, necesita adesea utilizarea unei astfel de metode. Pentru amenajarea unui put de apa, pot fi utilizate diferite metode de foraje. La alegere, specialistii sunt ghidati de tipul de sol, scopul si adancimea fantanii. De exemplu, cand se foreaza in roci dure, se utilizeaza tehnologii vibratorii sau rotative. Pentru a determina care metoda este potrivita intr-un caz particular, specialistii iau in considerare caracteristicile tuturor metodelor existente.

Astazi, forajele de puturi apa rareori sunt realizate manual, deoarece mecanizarea procesului a facut posibila obtinerea unei eficiente mai mari. Pentru a obtine puturi cu diametrul si adancimea necesare, se utilizeaza un utilaj adecvat. Exista trei tipuri de foraje puturi apa mecanizata: soc - roca este distrusa de loviturile burghiului; rotativ - roca este rupta prin rotatia burghiului; vibratii - vibratiile de inalta frecventa afecteaza solul. Cea mai populara este metoda rotativa, deoarece este ieftina, simpla si ramane cea mai eficienta - de 5 ori mai rapida decat percutia si de 10 ori mai rapida decat metodele de vibratie. Metoda rotativa este impartita in subspecii: miez, surub si rotativ (conul cu role). Tehnica de gaurire rotativa este aceeasi, dar fiecare optiune necesita utilizarea unor echipamente speciale care se aplica anumitor soluri.

Forajele de puturi apa mecanizate cu metoda melc sunt o optiune populara pentru amenajarea puturilor de apa in gospodariile private. Elementul de lucru al instalatiei este melcul, care este o tija metalica cu lame. In acest proces, tija este insurubata in pamant, iar lamele ajuta la ridicarea acestuia la suprafata. Un astfel de sistem nu permite curatarea completa a fundului rocii reziduale, si prin urmare este utilizat numai pentru prelucrarea stratului superior de sol.

Review-uri

(3 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
4.7 (3 review-uri)
5 stele
(2)
4 stele
(1)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota
Dumitru Ion 25.10.2021
Excelent
Foraj industrial Galati
Am avut nevoie de un put industrial pentru un debit de apa foarte mare. Forajul mecanizat a fost solutia castigatoare. Multumim pentru putul forat in Galati
Petre Enescu 15.09.2021
Bun
Foraj mecanizat in zona de munte
Foraj realizat intr-o zona montana, zona foarte grea, dar cu ajutorul forezei mecanizate saparea putului a devenit o formalitate.
Daniel Chirica 25.04.2021
Excelent
Foraj put apa de mare adancime
Foraj mecanizat realizat in Buhusi, calitatea si cantitatea apei excelente. Multumesc

Intrebari si raspunsuri

(3 intrebari) Adauga intrebare
Gherman pavel 25.12.2021
put adancime 30-35m teava 160 albastra pri anfiletaretip valrom.localitatea Dobrovat Judetul Iasi
Minca Doru 03.12.2021
Buna ziua,vreau o oferta pt un put 140 mmsi aprox 40 ml in zona Fundulea
Croce Alexandru 11.09.2021
Am nevoie de un foraje pentru apa potabilă în localitatea Pades, sat Cloșani PUNCT Valea Mare. Lângă barajul energetic Valea Mare Gorj
 
Foraje Puturi
Va multumim pentru solicitare. Costul pentru foraj apa potabila v-a fost trimis pe email.


Contacteaza-ne

Foraje Puturi

0734.611.464

0734.611.464

contact@forajeputuri.info.ro

www.forajeputuri.info.ro

Cere oferta de pret