Logo
0734.611.464         contact@forajeputuri.info.ro
Foraje Puturi
Foraje de medie / mare adamcime
Servicii de foraje si denisipari - suna-ne acum

Foraje pompa de caldura

Suna acum si profita de promotiile lunii Decembrie

Unul dintre motivele executarii de foraje pompa de caldura este faptul ca, necesita foarte putin spatiu de instalare si eficienta ridicata pe tot parcursul anului, care se obtine datorita temperaturii constante si relativ ridicate din sol. Pentru a accesa aceasta energie termica, mai intai trebuie forate una sau mai multe puturi. Apoi, sunt coborate in put tevi duble in forma de U, iar spatiul dintre tevi este umplut cu beton. Saramura (lichid care nu congeleaza) circula prin conducte, care absoarbe energia termica stocata in adancurile pamantului si apoi o transfera catre pompa de caldura conectata. Ce se intampla in continuare este un proces tipic de compresie pentru o pompa de caldura. Agentul frigorific evaporat este apoi comprimat pana cand atinge temperatura necesara pentru incalzirea si prepararea apei calde.

Tehnologiile moderne nu stau pe loc, iar dezvoltarea lor in domeniul incalzirii, a ajuns la apogeu. Comenzile pentru foraje pompe de caldura sunt in continua crestere, deoarece proprietarii caselor de la tara doresc incalzirea autonoma independenta si economica. Forajele pentru pompa de caldura nu difera de forajele pentru puturi de apa si in unele cazuri, sunt chiar mai ieftine. Forajele pentru pompa de caldura se executa de la adancimea de 50 de metri pana la 200 metri. Principala cheltuiala este forajul putului si pretul pompei de caldura. Forajul pentru pompa de caldura necesita echipamente profesionale de foraj si o abordarea profesionala. Un put geotermal ar trebui sa fie amplasat nu mai departe de 2 metru de cladire. Inainte de procesul de forare a unui put geotermal, este necesar sa faca o inspectie a solului, sa se monteze un colector al pompei de caldura si de asemenea, sa se instaleze o sonda de foraj. De asemenea, pretul final al lucrarii se poate afla numai la final. Rentabilitatea unui put pentru pompa de caldura este mare, deoarece este foarte eficient si ieftin pentru casele de la tara.

Review-uri

(1 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
5.0 (1 review-uri)
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota
Gigi Ciobanu 27.10.2021
Excelent
Foraje pompa de caldura Brasov
Foraj pompa de caldura realizat in Brasov, costurile facturii pentru incalzire au scaut la jumatate. Multumi frumso pentru rapiditate si seriozitate

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare


Contacteaza-ne

Foraje Puturi

0734.611.464

0734.611.464

contact@forajeputuri.info.ro

www.forajeputuri.info.ro

Cere oferta de pret