Logo
0734.611.464         contact@forajeputuri.info.ro
Foraje Puturi
Foraje de medie / mare adamcime
Servicii de foraje si denisipari - suna-ne acum

Curatare fantani

Suna acum si profita de promotiile lunii Decembrie

Metoda de curatare fantani este aleasa individual, in functie de tipul de suprafata de tratat si de nivelul de contaminare. Cu ajutorul noilor tehnologii extrem de eficiente, toata poluarea care apare in diferite sectoare ale economiei este eliminata. Resturile de vopsea, coroziune profunda, scrijeliri, petele de ulei sunt indepartate fara urma. Sablarea este cea mai comuna metoda de curatare a suprafetelor fantanii pentru a indeparta rugina, calcarul vechi si alte depuneri. Tehnologia este considerata extrem de eficienta. Dar, daca sablarea implica utilizarea de materiale abrazive (nichel, nisip de cuart), atunci sablarea este o metoda mai blanda si se efectueaza folosind materiale non-abrazive (gheata uscata, soda).

In timp, fantanile isi pierd aspectul original. Pe peretii fantanii se formeaza depuneri de var, iar mecanismele interne sunt acoperite de coroziune si rugina. Ca rezultat al functionarii pe termen lung, mecanismele pot deveni inutilizabile si necesita o inlocuire completa a sistemului de sustinere a vietii fantanii. Pentru a preveni acest lucru, infrastructurile orasului sunt curatate periodic folosind metode moderne de curatare si echipamente speciale. Specialistii curata rapid si eficient suprafata fantanii cu un jet de aer comprimat. Curatarea se efectueaza cu ajutorul unui material adeziv. La presiune ridicata, boabele de nisip se ciocnesc cu suprafata si indeparteaza toate formatiunile straine.

Spre deosebire de alte metode, procesele de sablare necesita mai putina munca si consuma mai mult timp. Toate suprafetele metalice ale sistemelor de comunicatii sunt curatate prin sablare. Alte suprafete cum ar fi granit, placi, elemente decorative ceramice etc. sunt curatate cu metode de sablare usoara folosind reactivi mai putin abrazivi. Metoda permite prelucrarea suprafetelor mari intr-un timp scurt, fara a afecta mediul. Tehnologiile de sablare permit alegerea celei mai acceptabile optiune de curatare, in fiecare caz, tinand cont de caracteristicile suprafetei. Dupa curatarea fantanii, suprafetele raman protejate de factorii nefavorabili pentru o lunga perioada de timp. Nu sunt necesare masuri suplimentare pentru a asigura siguranta pentru sanatatea altora.

Review-uri

(3 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
5.0 (3 review-uri)
5 stele
(3)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota
Picu Popa 27.10.2021
Excelent
Curatare fantana Iasi
Multumesc pentru curatarea si reabilitarea fantanii din curtea bunicii.
Coco Paun 14.06.2021
Excelent
Curatare fantana apa
Aveam o fantana care numai avea debit suficient. Dupa curatarea acesteia debitul apei a revenit la normal. Multumesc
Crina Matei 21.15.2021
Excelent
Reabiltare fantana veche
Curatare fantana veche de 20 de ani. Acum fantana functioneaza ca in prima zi.

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare


Contacteaza-ne

Foraje Puturi

0734.611.464

0734.611.464

contact@forajeputuri.info.ro

www.forajeputuri.info.ro

Cere oferta de pret