Logo
0734.611.464         contact@forajeputuri.info.ro
Foraje Puturi
Foraje de medie / mare adamcime
Servicii de foraje si denisipari - suna-ne acum

Adanciri puturi

Suna acum si profita de promotiile lunii Decembrie

Unul dintre avantajele semnificative ale puturilor, este durabilitatea si alimentarea constanta cu apa, care poate fi extrasa manual. Uneori putul incepe sa nu mai satisfaca nevoile oamenilor, deoarece debitul de apa este semnificativ redus; calitatea apei devine mult mai proasta; putul nu mai este utilizabil. In astfel de cazuri, este posibil sa se recurga la procedura de adancire a putului. Daca reducerea debitului nu se datoreaza contaminarii fantanii, atunci ai nevoie de serviciile expertilor in adanciri puturi. De asemenea, trebuie sa te asiguri ca debitul scazut al apei din put nu este temporar. In acest scop, este mai usor sa intrebi vecinii daca au o problema similara. Din cand in cand, disparitia apei sau reducerea cantitatii de apa pot fi legate de procesele sezoniere, cum ar fi inghetul sau seceta, lucrari facute nu departe de construirea unei gropi de fundatie, fantani cu un volum mare de apa, deoarece chiar si in aceste cazuri, nivelul si debitul apei poate creste in decurs de o luna. Daca acest lucru nu se intampla, atunci trebuie sa adancesti putul.

Prin urmare, daca o scurgere acuta de apa este temporara, atunci nu este necesar sa se efectueze procedura de adancire a putului, deoarece acest proces este destul de consumator de timp si costisitor si este utilizat pentru o absenta foarte lunga de apa. In plus, adancirea putului trebuie efectuata foarte atent, deoarece acest lucru poate duce la disparitia completa a apei.

Exista cazuri in care fluxul nu este restabilit, dar nu se recomanda aprofundarea, datorita faptului ca este mai ieftin sa se foreze un alt put. Concluzia exacta poate fi data de specialisti. De asemenea, specialistii vor consulta adancimea putului, pentru a nu distruge complet putul. De exemplu, extragerea excesiva a solului din fundul putului, poate duce la acumularea de inele care inchid acviferul. In plus, exista posibilitatea expunerii la soluri puternic irigate, caz in care, daca acestea nu functioneaza corect, pot deteriora nu numai putul insusi, ci si alte structuri si cladiri terestre din apropiere.

Review-uri

(3 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
5.0 (3 review-uri)
5 stele
(3)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota
Dinel Cretu 27.10.2021
Excelent
Adancire foraj put in Craiova
Reabilitat si repus in functiune un put nefolosit in ultimii 10 ani. A fost adancit si acum apa din put este suficienta si limpede. Multumes
Gabi Ilie 17.05.2021
Excelent
Adancire put forat pana la a 2 panaza freatica
Aveam probleme mereu cu debitul apei din putul nostru forat. Dupa adancirea forajului debitul apei s-a dublat iar calitate apei s-a imbunatatit considerabil.
Vasi Dmitru 21.01.2021
Excelent
Adancire fantana Vaslui
Adancirea unei vechi fantani in Vaslui. Dupa adancire nu am mai avut probleme cu apa in perioada secetoasa,

Intrebari si raspunsuri

(2 intrebari) Adauga intrebare
Olaru 11.09.2021
Am o fântână cu adancimea de 18 m dar care nu are debit de apă. Doresc sa forez un put pe fundul fântâni sau să o adancesc până dau de panza fratica bună.
 
Foraje Puturi
Va multumim pentru solicitare. Costul pt adancirea fantanii v-a fost trimis pe email.
Calugarescu petronela 11.09.2021
Buna ziua ,am foraj la 14 m cu tub beton de 60 cm.interior,nu ajunge apa pentru ca să ud livada ,ce soluție îmi dați,va multumesc
 
Foraje Puturi
Va multumim pentru solicitare. Solutia optima pentru dvs. este adancirea forajului existent


Contacteaza-ne

Foraje Puturi

0734.611.464

0734.611.464

contact@forajeputuri.info.ro

www.forajeputuri.info.ro

Cere oferta de pret